Premierea elevilor calificați la etapa națională a olimpiadei de fizică și matematică

Vineri, 30 martie 2018, în sala de festivități a școlii noastre, a avut loc întâlnirea dintre domnul Petre Gheorghe - reprezentant al sponsorului Corina Oana Bondi, profesor universitar la Facultatea de Medicină, Universitatea Pittsburg, Pennsylvania (SUA) și elevii calificați la etapa națională a olimpiadelor de fizică și matematică.

Doamna Corina Oana Bondi, fostă elevă a școlii noastre, lucrează în domeniul neuroștiințelor, la Centrul Safar de pe lângă Universitatea Pittsburg. Colaborarea cu școala noastră a început în urmă cu 4 ani, când prof. dr. Bondi a hotărât să susțină olimpicii de top calificați la etapa națională a olimpiadelor de matematică și fizică, în semn de recunoștință pentru formarea excepțională de care a beneficiat în această școală.

Elevii calificați la etapa națională, la disciplina fizică: Culea Gabriel Alexandru (clasa a VIII-a E), Dima Cătălin Alexandru (clasa a VI-a F), Tudorache Ștefan (clasa a VI-a A) îndrumați de doamna profesoară Șerban Netti și eleva Grosu Maria Iuliana (clasa a VI-a F) la disciplina matematică, îndrumată de doamna profesoară Iordache Camelia, au fost recompensați, fiecare, cu un premiu în valoare de 100 USD.

A fost un moment festiv în care elevii premiați, dar și cei care au asistat, au primit sfaturi de viață de la un om cu multă experiență, domnul inginer Gheorghe Petre, care le-a vorbit despre valori morale, patriotism și dorința de autodepășire.

Contract de sponsorizare 2018

Imagini de la festivitate

Formular de contact

Trimiteți un email. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Refresh Captcha